Kringcompetitie

De kringcompetitie wordt berekend over het resultaat van (2024) minimaal 4 gereden kringwedstrijden ( 1e /hoogste parcours en 1e proef tellen mee). Er mogen natuurlijk meer gereden worden, de beste 4 resultaten tellen dan. De laatste kringwedstrijd telt niet mee voor de dressuur en dient eventueel als finale. Je doet automatisch mee aan de competitie als je meedoet aan een kringwedstrijd. Je hoeft je hier dus niet apart voor op te geven. Er zijn hele mooie prijzen te winnen! 


Mochten er wedstrijden uitvallen door omstandigheden, dan kan gedurende het seizoen worden beslist om het minimaal te rijden wedstrijden, aan te passen.

Dit jaar telt de laatste kring wedstrijd te Harich in September mee als selectie wedstrijd voor de spring competitie. Zo kunnen we de leden de mogelijkheid bieden om  wedstrijden deel te nemen. 

De uitslagen worden bijgehouden, tussentijds zullen we de tussenstanden publiceren op deze website, op onze Faceboekpagina https://www.facebook.com/kring.tuskenwaadenklif en instagrampagina.

Er zijn leuke prijzen te winnen dus geef je snel op voor de kringwedstrijden!  Tussenstand kringcompetitie 2024
Hieronder vind je de tussenstand van de kringcompetitie 2024 na 2 wedstrijden. Geef je snel op voor de volgende kring wedstrijden! 

                                              
Kring Tusken Waad en Klif
E-mailen